2024-25 sezonu için transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'ın durumu merak ediliyordu.  Kanarya ile sözleşmesi sona ermek üzere olan milli futbolcu ile alakalı kararın verildiği ortaya çıkmıştı. Sarı-lacivertli kulüpten, Mert Hakan Yandaş ile 3 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandığı ifade edilmişti.

"KOMUTAN MERT HAKAN"

Öte yandan Fenerbahçe, 2024-25 sezonunun hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda bulunan Serkan Acar Tesisleri'nde sürdürüyor. Kampta, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun her hareketi dikkatle takip ediliyor. İdmanda otoriter ve disiplinli tavırlarıyla göze çarpan Portekizli çalıştırıcının, futbolculara isimleriyle hitap ederken Mert Hakan Yandaş'a "Komutan" ise demesi dikkat çekti.

İŞTE F.BAHÇE KARNESİ

4 yıldır Fenerbahçe'de forma giyen Mert Hakan Yandaş, bu sezon sarı-lacivertli ekipte tüm kulvarlarda toplamda 27 maça çıktı. Tecrübeli futbolcu söz konusu müsabakalarda 3 gol atıp 6 da asist yaparak toplamda 9 gole direkt katkı sağladı. Sarı-lacivertliler, Mert Hakan Yandaş'ı 2020 yılında Sivasspor'dan bedelsiz olarak transfer etmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ