Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, 6’ncı hafta mücadelesinde Galatasaray’a karşı alınan mağlubiyetin ardından eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Şimdiden sarı-kırmızılıların 5 puan gerisine düşen Fenerbahçe’de Jose Mourinho yıldız için ayrılık kararı verdi.

JOSE MOURINHO’NUN SABRI KALMADI

Mutlak şampiyonluk hedefiyle başladığı yeni sezonda henüz 6’ncı hafta sonunda en büyük rakibi Galatasaray’ın 5 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe’de derbide alınan 3-1’lik yenilginin ardından milli yıldızın bileti kesildi. Gelen bilgilere göre; Jose Mourinho 80’inci dakikada oyuna aldığı ancak hiçbir varlık göstermeyen Cengiz Ünder’in devre arasında takımdan gönderilmesi için yönetimle görüştü. Geçtiğimiz sezon başında rekor bonservis bedeliyle transfer edilen milli yıldızın ayrılığına sarı-lacivertli yönetimin de sıcak baktığı öğrenildi.

FORMAYI UNUTTU

Bu sezon tüm kulvarlarda şu ana kadar 10 resmi mücadeleye çıkan Fenerbahçe’de en az şans bulan oyuncular arasında Cengiz Ünder yer alıyor. 27 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon 2 Süper Lig maçında sadece 22 dakika süre bulurken gol veya asist katkısı veremedi.

Editör: Bedirhan Altundağ