Transferin  hızlı takımlarından Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Kanarya'da önemli isimlerle de yollar ayrılmıştı. Ancak takımda hiçbir şekilde düşünülmeyen ve kulüpten  ayrılmaya yanaşmayan bir oyuncu da var. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Moruniho, bu oyuncuya adeta patladı.

JOSE MOURINHO KAPIYI GÖSTERDİ

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'ye katılan ancak bir türlü isteneni veremeyen Ryan Kent ile sarı-lacivertli yönetim ve teknik direktör Jose Mourinho ayrılık kararı almıştı. Talipleri olmasına rağmen takımdan ayrılmayan İngiliz oyuncu ile Jose Mourinho özel bir görüşme gerçekleştirerek adeta kapıyı gösterdi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Portekizli teknik adam, Ryan Kent ile bir görüşme gerçekleştirerek "Kadroda düşünmüyorum seni, gençsin, git oyna, kariyerini de mi düşünmüyorsun?" ifadelerini kullandı.

SADECE 804 DAKİKA OYNADI

Fenerbahçe'nin büyük beklentilerle kadrosuna kattığı Ryan Kent için işler planlandığı gibi olmadı. Sarı-lacivertlilerde 2'nci sezonunu geçiren 28 yaşındaki oyuncu bu süreçte 19 maçta sadece 804 dakika süre bulabildi. Tecrübeli kanat oyuncusu bu sürelerde 1 gol ve 2 asist üretti.

 

Editör: Bedirhan Altundağ