Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe’de hareketli ve sıcak saatler yaşanıyor. Birbirinden önemli takviyelerle takımı güçlendiren sarı-lacivertlilerde en büyük transfer ise dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho olmuştu. Tüm dünya tarafından Fenerbahçe’nin başına geçmesi konuşulan Jose Mourinho, sürpriz bir ayrılık kararı aldı.

JOSE MOURINHO YENİ TRANSFERİN BİLETİNİ KESTİ

2024-2025 sezonunda mutlak şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe, bu doğrultuda yaptığı transferlerle işini şansa bırakmamıştı. Jose Mourinho’nun isteklerine uygun takviyeler yapan sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın da ilgilendiği Levent Mercan’ı kadrosuna katmıştı. Alman basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Levent Mercan’ı takımda düşünmediğini ve devre arasın transfer döneminde takımdan ayrılmasını istediğini yönetime bildirdi.

SADECE 9 DAKİKA ŞANS VERDİ

Fenerbahçe’nin bonuslar hariç net 2 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Levent Mercan istediği şansı bir türlü Jose Mourinho’dan alamadı. 24 yaşındaki sol bek oyuncusu, sarı-lacivertli formayı Süper Lig’in 3’üncü haftasında deplasmanda oynanan Çaykur Rizespor mücadelesinde 9 dakika terletti.

Editör: Bedirhan Altundağ