Fenerbahçe'de transfer hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak kadrosunu Sofyan Amrabat ile güçlendiren Kanarya'da bu kez çarpıcı bir ayrılık yaşanma hazırlığında. Kadro planlamasına devam eden Jose Mourinho, büyük beklentilerle transfer edilen ancak istenileni veremeyen yıldız oyunncu için ayrılık kararı verdi.

JOSE MOURINHO AYRILIK KARARI VERDİ

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, yeni bir adım attı. Portekizli çalıştırıcı, geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen ancak performansıyla büyük hayal kırıklığı yaşatan Rade Krunic'in geleceği hakkında kararını verdi. 61 yaşındaki teknik adam, Boşnak oyuncuyu kadrıda düşünmediğini ve kendisiyle yolların ayrılmasını istediğini yönetime iletti. 

SADECE 1255 DAKİKA SÜRE BULABİLDİ

Fenerbahçe'ye ilk olarak geçtiğimiz sezonun devre arasında zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralık katılan ve ardından bu sezon başında bonservisi alınan Rade Krunic, sarı lacivertliler ile şu ana kadar 22 resmi maçta 1255 dakika sahada kaldı. 31 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sürelerde sadece 1 asist üretebildi.

Editör: Bedirhan Altundağ