Galatasaray'ı zirve takibinde sürdüren Fenerbahçe'de sadece ara transfer dönemi için değil önümüzdeki sezon için de çalışmalar başladı. Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı-lacivertlilerde sportif direktör Mario Branco'nun Premier Lig'de sözleşmesi bitecek 2 oyuncuyu gündemine aldığı ve teknik direktör Jose Mourinho'nun da bu isimlere onay verdiği iddia edildi.

JOSE MOURINHO'DAN SERGIO REGUILON'A ONAY

Mario Branco'nun ilk hedefinin Tottenham'da forma giyen Sergio Reguılon olduğu belirtildi. Kulübünde süre bulamayan İspanyol oyuncunun takımdan ayrılmaya sıcak bakabileceği belirtiliyor.

Jose Mourinho, Tottenham'ın başındayken başarılı oyuncuyu 30 milyon euro karşılığında transfer ettirmişti. Portekizli çalıştırıcının yeniden Reguilon ile çalışmak istediği kaydedildi.

AMAD DIALLO

Mario Branco'nun bir diğer hedefinin de Amad Diallo olduğu kaydedildi. Kanarya'nın hızlı kanat oyuncusunu izletmeye aldığı iddia edildi. Manchester United ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan genç oyuncunun 1 sezonluk opsiyonu olduğu bu yüzden bu transferde sezon sonunun bekleneceği kaydedildi.

Editör: Bedirhan Altundağ