2019 yılında büyük ses getiren Joker filminin merakla beklenen devamı, Joker: Folie à Deux'tan yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı. Todd Philips'in yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünde Joaquin Phoenix'in yer aldığı ilk film, gişede 1 milyar doları aşarak büyük bir başarı elde etmişti. DC evreninde Batman'in en büyük düşmanı olarak tanınan Joker'e odaklanan bu yapımın devamında, Phoenix'e ünlü sanatçı Lady Gaga da eşlik ediyor.

Joker 2'den yeni fragman

4 Ekim'de vizyona girmesi planlanan Joker: Folie à Deux'ta, Arthur Fleck'in Joker karakterini kabullenişi ve Lady Gaga'nın canlandırdığı karakterin Harley Quinn'e dönüşüm süreci ön plana çıkıyor. Yeni tanıtım videosunda da görüldüğü üzere, bu kez hikayenin merkezinde Joker ve Harley Quinn yer alacak. Batman çizgi romanlarında tanınan bu karakterler, filmde süper kahramanlar olmadan, kendi bağımsız evrenlerinde hikayelerini sürdürecek.

Joker filmleri, ana DC evreninden bağımsız bir evrende geçiyor ve bu sebeple o evrendeki olay akışıyla bağlantılı değil. İlk film, gişe başarısıyla Superman ve Wonder Woman gibi popüler karakterleri de geride bırakmayı başarmıştı. Joker: Folie à Deux, Türkiye’de "Joker: İkili Delilik" adıyla izleyiciyle buluşacak. Filmin adının da işaret ettiği gibi, birbirine yakın iki kişinin aynı psikolojik rahatsızlıkları paylaşması temasını işleyeceği düşünülüyo

Kaynak: HABER MERKEZİ