İngiltere'nin eski başbakanı Boris Johnson, Kraliçe II. Elizabeth'e ölümünden önce kemik kanseri teşhisi konulduğunu açıkladı. Johnson, yakında çıkacak anı kitabı "Unleashed"de şok edici iddiasını dile getirdi. Kraliyet yazarı Gyles Brandreth de kitabında kraliçenin kanserine dair söylentilerden bahsetti.

YAŞLILIK NEDENİYLE!

Kraliçe II. Elizabeth'in 2022'de vefat etmesinin ardından resmi ölüm nedeni "yaşlılık" olarak açıklanmıştı. Johnson ayrıca Eylül 2022'de, ölümünden birkaç gün önce Balmoral Kalesi'ndeki son karşılaşmalarının ayrıntıları da dahil olmak üzere merhum hükümdarla olan ilişkisini de değerlendirdi.

ENDİŞE EDİYORLARDI

Daily Mail'in elde ettiği alıntılarda, eski başbakan şunları yazdı: Bir yıldan fazla bir süredir kemik kanseri olduğunu biliyordum. Doktorları her an endişe ediyordu. Panik içindeydiler.

KOYU MORLUKLAR VARDI

Görüşmeden önce özel sekreteri Edward Young'ın, Johnson'a kraliçenin sağlığının yaz boyunca oldukça kötüleştiğini söylediği bildirildi. Johnson, Elizabeth'in solgun göründüğünü, ellerinde ve bileklerinde muhtemelen damla veya enjeksiyonlardan kaynaklanan koyu morluklar olduğunu belirtti.

Muhabir: Münevver Beyza Morgül