Johnny Depp, benzersiz stili ve hayata karşı asi yaklaşımıyla bilinir. Ve son zamanlarda biraz dönüşüm geçiriyor. Bu dönüşümün parçalarından biri de dişlerini yaptırması... Görünüşe göre; değişiklikler son trendi takip etmekle ilgili değil.

GENEL BİR PLAN

Oyuncuya yakın kişilerden gelen bilgiler, Depp'in dişlerini yaptırmasının yeni projelerden ziyade bir sağlık zorunluluğu olduğunu gösteriyor. Sağlığı ve kariyeri için genel bir planın parçası olduğunu söylüyorlar.

TEHLİKELİ SEVİYE

Oyuncunun yakınlarındaki bir kaynak, OK Magazine ile konuştu. Deneyimli yıldızın başka "seçeneği olmadığını" iddia etti. Adının açıklanmasını istemeyen kişinin iddiasına göre; Deep'in dişleri tehlikeli bir seviyeye kadar kötüleşti.

GÜVENLE GÜLÜYOR

Kaynak, oyuncunun ağız sağlığının genel refahını etkileyecek noktaya kadar geldiğini belirtirken, "Nefesi kokuyordu. Ya dişlerini yaptıracaktı ya da enfeksiyon ve hatta kalp hastalığı gibi ciddi sağlık sorunları riskiyle karşı karşıya kalacaktı. Şimdi tedavisini yaptırdı ve güvenle gülümseyebiliyor. Dişleri parlıyor" dedi. Birçok insan ciddiye almasa da ağız sağlığınızdaki kötüleşme, enfeksiyon ve kalp hastalıklarına sebep olabiliyor.

Muhabir: Tamer Ayeri