Jennifer Aniston boş zamanlarının çoğunu, köpeklerin bakımına ayırıyor. Life&Style'a konuşan bir kaynak, Aniston'ın köpeklere büyük bir bağlılığı olduğunu söyledi. Jen'in köpeklere olan tutkusu, 'Friends' dizisiyle başladı.

SAHNEDE GÖRÜLDÜ

Sete getirilen bir oyuncu köpek, dizide Matt LeBlanc'ın canlandırdığı Joey ve merhum Matthew Perry'nin canlandırdığı Chandler gibi oyuncularla birlikte bir sahnede göründü. Norman adlı köpeğin set eğitmenleri, onun başarılı olamadığını söyledi.

ONU BEN ALIRIM

Hayvan büyük ihtimalle şov dünyasında bir daha görülmeyecekti. Onu sahiplenecek kimse çıkmazsa da bir barınağa götürülüp uyutulacaktı. Jennifer'ın bunu duyduğunda "Onu ben alırım" dediği bildirildi. Sonrasında ölene kadar onunla keyifli vakitler geçirdi. 

AYNI ACI KORKUSU

Kaynak, "Köpeği Norman'ı kaybettiğinde bu onu tamamen mahvetti. O acıyı tekrar yaşamaktan korkuyor. Birkaç kişi, kaybın acısını biraz olsun hafifletmek için şu anda sahip olduğu üç köpeği klonlamayı düşünmesi gerektiğini söyledi. Kulağa oldukça çılgınca geliyor ama o bu olasılığı araştırıyor. Şu ya da bu şekilde bir karar vermedi ama kesinlikle merak ettiği bir şey" dedi.
 

Muhabir: Münevver Beyza Morgül