ABD'li şarkıcı Jelly Roll'un başarıya giden yolu kolay olmasa da, bu yolculuk boyunca sebep olduğu acıları iyileştirmeyi umuyor. Bir podcast'e konuşan Roll, gençken uyuşturucu parası bulmak için soyduğu insanlara ulaşmak istediğini anlattı. O dönemlerde 15 yaşında olan şarkıcı, yetişkin olarak suçlandı ve potansiyel olarak 20 yıl hapis cezasıyla karşı karşıyaydı.

1 YIL CİVARINDA

Ancak sonunda bu suçtan dolayı bir yıl civarında hapis yattı ve ardından yedi yıldan fazla denetimli serbestlik cezası aldı. 39 yaşındaki şarkıcı, "Onlarla gerçekten bir konuşma yapmak istiyorum. Onlara ulaşmayı düşündüm" dedi.

BENİ TANIMAYABİLİRLER

Roll, "Her şey 24 yıl önce yaşandı. Buna nasıl başlayacağımı veya nasıl yapacağımı bilmiyorum. Belki de benim müziğimi dinliyorlar ve TV'de beni görüyorlar. Onları soyan kişinin ben olduğumu anlamayabilirler" diye konuştu.

SAKALIM ÇIKMIYORDU

Ünlü şarkıcı, "Önemli ölçüde değiştim. 15 yaşındaydım dostum... Ne demek istediğimi anlıyor musun? Yüzümde sakal çıkmıyordu. Ergenliğe yeni girmiştim. O soygunu yaptığımda hala ergenlik sesim vardı. O insanlardan yüz yüze özür dilemek istiyorum" yorumunu yaptı.
 

Muhabir: Münevver Beyza Morgül