Tekirdağ'ın Ergene Velimeşe Mahallesi'nde E.K.'ya ait çalınan motosikletin izini süren JASAT timi, yapılan çalışmalar sonucunda motosikletin M.Ü. tarafından çalındığını ve Çorlu Hıdırağa Mahallesi'ne götürüldüğünü tespit etti. Motosiklet, Hıdırağa Mahallesi'nde bulunarak sahibine teslim edildi.

Aynı gün Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün sorumluluk sahasında çalınan bir otomobil, Velimeşe Mahallesi'nde bulunarak yine M.Ü. tarafından çalındığı belirlendi. Bu araç da ekiplerin çalışmasıyla bulunarak sahibine teslim edildi.

Çorlu Hıdırağa Mahallesi'nde çalınan bir motosikletin bulunması sırasında kapalı bir garajda başka bir motosiklet daha tespit edildi. Yapılan araştırmalar sonucunda bu motosikletin de çalıntı olduğu belirlenerek sahibine teslim edildi. Hırsızlık anları çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Hırsızlık olaylarına karışan şüpheli M.Ü. kaldığı yerde gözaltına alındı. M.Ü., Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilirken, olaya karıştığı belirlenen diğer şüpheliler Ş.C. ve G.C.'yi yakalama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi-İHA