Yerel yetkililerin yaptığı açıklamaya göre; Meksika'daki bir tatil beldesinde jakuzide elektrik çarpması sonucu bir adam öldü. Sonora Eyaleti Başsavcılığı, 43 yaşındaki adamın jakuzide başka bir kişiyle birlikteyken her ikisinin de elekrtik akımına kapıldığını söyledi. KTSM'nin haberine göre; adam El Paso, Teksas'tandı ve diğer kişi ABD'ye götürüldü. Burada hayati tehlike oluşturan yaralanmalarla durumunun kritik olduğu bildirildi.

İran'da yeni dönem! Mesud Pezeşkiyan İran'ın 9. Cumhurbaşkanı seçildi İran'da yeni dönem! Mesud Pezeşkiyan İran'ın 9. Cumhurbaşkanı seçildi

HATALI KABLOLAR SEBEBİYLE

Olayın, Puerto Penasco tatil beldesindeki özel bir kompleksinin havuz alanında yaşandığı söylendi. Elektrik çarpmasına hatalı kabloların sebep olabileceği bildirildi. Trajik olayda talihsiz kişilerin yanına birçok insan koştu. Bazıları onları hayata döndürebilmek için ilk yardım müdahalelerinde bulundu. Şu anda elektrik arızasının kaynağını belirlemek için çalışmalar sürüyor. Yetkililer, konuyla alakalı ilerleyen dönemde ayrıntılı bilgi verileceğini açıkladı.
 

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL