Estetik artık içinden çıkılamaz bir hal almaya başladı. Erkek ve ya kadın farketmeksizin artık insanlar yaptırdığı estetiklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu estetikler bazı zamanlarda olumsuz sonuçlar doğursa da insanların muazzam bir değişim sonucunda tanınmayacak hale gelip yeni bir insana dönüşmesi artık fark yaratmış duruma geldi.

İngiltere'nin dünyaca ünlü gazete The Sun, İstanbul'daki kliniklerin insanların yüzlerini tanınmayacak hale getirdiklerini paylaştı.  Yalnızca Türkiye'deki insanlar değil artık Avrupa'dan hatta tüm dünyadan insanların Türkiye'ye bu estetikli değişim için geldiklerini belirtti.

Dilek isimli bir kadının değişimi için The Sun, şu ifadelere yer verdi: Dilek Hanım isimli hasta, 'iki yıl boyunca burun estetiği, yüz germe ve bleferoplasti ameliyatları' geçirdiği iddiasıyla inanılmaz derecede farklı görünüyor. Kadının kahverengi gözleri ve yaşlı derisinin yerini parlayan bir yüz, düğmeli bir burun ve daha açık renkli gözler aldı.


Bu da başka bir hasta. Adı Michael. The Sun'da bu kişi için şu ifadeler yer aldı:

Hasta Michael'ın saç çizgisi, çenesi, burnu ve cildi çılgın makyajından sonra tamamen farklı görünüyor. Sosyal medya kullanıcıları onun onlarca yıl daha genç göründüğü için 'kendi torununa' dönüştüğünü söyleyerek şaka yaptı

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ