Sezonu ikinci tamamlayan Okmeydanı Fetih ise Play Off’ta Öznakkaşspor’un rakibi oldu. 
Esenyurt Turgut Özal Stadı’nda oynanan maçta 90 dakika nefesleri kesti. Şampiyonun belirleneceği maçta perdeyi konuk takım açtı. Okmeydanı Fetih 13. Dakikada Ali Gılarnetçi’nin attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti.

Whatsapp Image 2024 06 14 At 15.47.52

İlk yarıda iki takım da vasat bir oyun ortaya koyarken konuk takım soyunma odasına 1-0 önde giden taraf oldu. Maçın ikinci yarısıyla birlikte ilk yarıya göre daha tempolu ve agresif bir ikinci yarı izlemeye başladık. Tempo yükselince iki kalede de karşılıklı pozisyonlar izlemeye başladık. İkinci yarıda özellikle ikinci bölgede oyuna ağırlığını koyan ev sahibi ekip hem topun hem de oyunun sahibi oldu. 60. Dakikada sahneye çıkan Baran Şahin skoru 1-1’e getiren isim oldu. Bu golden sonra gol atması gereken Okmeydanı Fetih oyunu daha önde kabul ederek risk almaya başladı. Birinci bölgede rakibine geniş alanlar bırakan konuk takım üçüncü bölgede yeterince çoğalamadığı için alan ve pozisyon bulmakta da zorlandı. İkinci yarıda tamamen oyunun hakimi olan İstanbul Kıraç 90. Dakikada Deniz Dal’ın attığı golle 2-1 öne geçerek büyük bir avantaj sağladı. Ancak uzatma dakikalarında tüm hatlarıyla yüklenen, savunma güvenliğini ikinci planda bırakan Okmeydanı Fatih rakip kaleyi adeta abluka altına alarak beraberlik golü için yüklendikçe yüklendi.

Whatsapp Image 2024 06 14 At 15.47.52 (1)

Bu pozisyonların birinde 90+2. Dakikada Burak Çelik skoru 2-2’ye getirerek takımını galibiyet için umutlandıran isim oldu. Ancak kalan dakikalarda sağlam savunma yaparak cezalan önünde adeta etten duvar ören İstanbul Kıraç son düdükle birlikte şampiyonluğunu ilan eden taraf oldu. Maçın bitimiyle birlikte İstanbul Kıraç şampiyon olurken ikinci olan Okmeydanı Fetih de Play Off’ta Öznakkaşspor’un rakibi oldu. Maçın bitimiyle birlikte İstanbul Kıraç taraftarları da sahaya inerek takımlarının şampiyonluk coşkusuna ortak oldu. Soyunma odasına kadar taşan şampiyonluk sevinci ortaya da renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu. 

Muhabir: İskender Kordu