A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi üçüncü maçında Samsun'da Karadağ'ı 1-0 mağlup etti ve 4. Grup'ta liderliğini sürdürdü. Real Madrid’de forma giyen Arda Güler, basın toplantısına katılarak soruları yanıtladı.

Ancelotti Arda Guler

ARDA SORUN YOK DİYOR

Fazla süre alamadığı için Real Madrid'de mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmayı düşündüğü ifade edilen milli futbolcu memnun olduğunu dile getirdi ve "Bu sene daha da fazla süre alıyorum. Orada daha da fazla başarılı olmak istiyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Hiçbir problem yok hocamla aramda. Bazen öyle haberler çıkıyor ama orada hiçbir sıkıntı yok. Tabii ki her maç oynamak isterim. Her oyuncu gibi ama orada dediğim gibi hiçbir problem yok...” dedi.

"KOÇ ONU SEVMİYOR"

Ancak İspanyol basınında yer alan haberde gazeteci Eduardo Inda Ancelotti'nin 'ruh ve fizikten yoksun' olduğu gerekçesiyle Arda Güler'i pek sevmediği dile getirildi ve 'Bana Arda Güler'le ilgili bir sorun olduğu, durumundan dolayı oldukça kızgın olduğu ve çok az oynadığı söylendi. Oynadığı 13 maçın ikisine ilk 11'de başladı, Real Madrid'in oynadığı 1,170 dakikanın 290 dakikasında oynadı. Onunla ilgili bir sorun var. Bana koçun oyuncuyu pek sevmediği söylendi. Geçen sezonun sonu iyiydi. Koç onu pek sevmiyor çünkü ruh ve fizikten yoksun olduğunu söylüyor.'  ifadelerini kullandı. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY