Diyarbakır'da aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu. İçişleri Bakanı Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesinde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu" dedi.

Narin-7

Cansız bedenin balçıkların içerisinde bir çuval içerisinde bulunduğu da öğrenildi. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada, "Narin Güran kıyafetleriyle birlikte dere kenarında çuval içerisinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette 08.45 sıralarında ölü bulunmuştur" açıklamasında bulundu. 

S 205E8A65Ccf35741Bec12E9E1Aa26A920Db3C1B7

Gazeteci İsmail SaymazDiyarbakır Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım'ın kayıp Narin Güran'la ilgili iki hafta önce yaptığı "Allah nasip ederse kısa bir zamanda Narin'imize ulaşacağız. Sonuca çok yaklaştık" açıklamaları gündeme getirip tepki gösterdi.

S 4904Cfd0E474D2E2966F90E6D503D8D82D504C00

Saymaz sosyal medya hesabından; "Diyarbakır Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, iki hafta önce “Allah nasip ederse kısa bir zamanda Narin'imize ulaşacağız. Sonuca çok yaklaştık” demişti. Gördük bugün, nasıl yaklaştığınızı… Köyün deresine bile doğru dürüst bakılmamış. Bu sorumsuzluğun bir bedeli olmalı." dedi. 

Narin Bulundu Mu O Bolgede Ihbar Uzerine Arama Basladi

Yeni bir paylaşım yapan gazeteci ayrıca; "Narin, bu dereye öldürüldükten sonra mı kondu yoksa yakın bir zamanda mı? Öldürüldükten sonra konduysa nasıl olur da bugüne kadar bulunamaz? Yakın zamanda konduysa bunca asker-polis varken nasıl başardılar?" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: DEMET SAROVA