Dünyaca ünlü model Kendall Jenner yeni sevgilisi Bad Bunny ile zor bir süreçten geçiyor. Kendall, önceki yıllarda benzer sorunlar yaşadığında sürekli olarak eski sevgilisi Harry Styles'ı yanına çağırıyordu. O da gidiyordu.

BU KEZ OLMADI

Life&Style'a konuşan bir kaynak, "Kendall'ın Harry ile yıllardır süren bir bağı var. Bekar olduğu her an ona ulaşıyor ve yeniden bağ kuruyorlar. Kendall bunu tekrar denedi ancak bu kez istediği yanıtı alamadı" dedi.

ŞAŞKINA DÖNDÜ

Başka bir kaynak, "Kendall şaşkına döndü. Harry üzerinde her zaman biraz etkisi olmuştur. Genellikle aradığında ve buluşmak istediğinde koşarak gelir. Bu onun övündüğü bir şey. Ancak Harry artık onun çağrılarına olumlu yanıt vermiyor" diye konuştu.

TESADÜFİ KARŞILAŞMA!

İkiliye yakın bir kişi, "Kendall, sahip olamayacağı şeyleri isteyen bir insandır. Bu yüzden Harry'nin elde edilmesi zor biri gibi davranması, onu daha çok etkiledi. Planı, onunla aynı etkinlikte veya özel bir partide tesadüfen karşılaşmış gibi yapmak. Aslında bu çok zor değil. Çünkü birçok ortak arkadaşları var" yorumunu yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ