Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, Ağustos ayında nakit akışının yetersiz kalabileceğini ve altın fiyatlarında dalgalanmaların artacağını açıkladı. Memiş, yatırımcıların bu dönemde hazırlıklı olmaları gerektiğini belirterek, ekonomik belirsizlikler ve altın piyasalarındaki dalgalanmalar nedeniyle dikkatli olunmasını tavsiye etti. Alacaklara güvenilmemesi gerektiğini vurgulayan Memiş, zor durumda kalmamak için risk almaktan kaçınılmasını önerdi.

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalar yaptı. İşte tüm ayrıntılar...

Altın piyasalarının uzmanı İslam Memiş, Temmuz'un zorlu geçtiğini ve Ağustos'un bu sıkıntıları daha da artırabileceğini belirtti. Ayrıca nakit sıkıntısının daha belirgin hale geleceğini ifade etti.

"HAZIRLIK YAPIN, RİSK ALMAYIN"

İslam Memiş, sosyal medya paylaşımında, bu dönemde nakit akışının yetersiz kalabileceğine dikkat çekerek, hazırlıkların önceden yapılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, alacaklara güvenilmemesi gerektiğini ve aksi takdirde zor durumda kalınabileceğini belirtti.

EKONOMİK BELİRSİZLİKLER VAR

İslam Memiş, ekonomik belirsizliklerin ve altın piyasalarındaki dalgalanmaların arttığı bu dönemde yatırımcılara hazırlıklı olmalarını tavsiye etti.

Not: Haberde yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

Kaynak: HABER MERKEZİ