5 Kasım'da koşulacak ilk maratondan itibaren 2 yıl süreyle düzenlenecek organizasyonlar, "Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu" ve "Türkiye İş Bankası İstanbul Yarı Maratonu" adıyla gerçekleştirilecek.

Sultanlara yakışır karşılama... Sultanlara yakışır karşılama...

Bankadan yapılan açıklamaya göre, geçen yıl Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile güç birliğine giderek spora desteğini artıran Türkiye İş Bankası, ülkenin en büyük kitlesel spor etkinlikleri olan İstanbul Maratonu ve İstanbul Yarı Maratonu'nun da destekçisi oldu.

WhatsApp Image 2023-09-26 at 12.13.25

İş Bankası ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul arasında imzalanan 2 yıllık iş birliği anlaşması çerçevesinde, dünyada kıtalar arası koşulan tek maraton olarak Asya ve Avrupa'yı sporun gücüyle birleştiren İstanbul Maratonu, Cumhuriyet'in 100. yılı olan 2023'te ve İş Bankası'nın 100. yılı olan 2024'te "Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu" adını taşıyacak.

Hadise, adının hakkını verdi! Bu klip olay olur! Hadise, adının hakkını verdi! Bu klip olay olur!

WhatsApp Image 2023-09-26 at 12.13.25 (1)

Her yıl nisanda gerçekleştirilen İstanbul Yarı Maratonu da gelecek 2 yılda "Türkiye İş Bankası İstanbul Yarı Maratonu" olarak Türkiye'den ve dünyadan sporcuları ağırlamaya devam edecek.

Kaynak: AA