ABD'nin Iowa eyaletinde, Council Bluffs şehrindeki üç yıl önce kapanan bir süpermarkette temizlik çalışmaları sırasında, 10 yıl önce kaybolan Larry Ely Murillo-Moncada'nın cesedi bulundu. Soğutucuların arkasına sıkışmış halde bulunan ceset, yapılan otopsi ve DNA testleri sonucunda Murillo-Moncada'ya ait olduğu tespit edildi. Murillo-Moncada'nın kaybolduğu dönemde 25 yaşında olduğu ve kaybolduğu gün fırtınalı bir hava olduğu belirtildi.

ABD'nin Iowa eyaletinde, Council Bluffs şehrindeki üç yıl önce kapanan bir süpermarkette yapılan temizlik çalışmaları sırasında, 10 yıl önce kaybolan Larry Ely Murillo-Moncada'nın cesedi bulundu. Cesedin, süpermarketin soğutucularının arkasına sıkışmış olduğu belirlendi.

isyerinde-buzdolabinin-arkasina-dusen-adamin-17714228-6738-m.webpSüpermarketin eski raflarını ve soğutucularını boşaltan işçiler, Ocak ayında buldukları cesedi yetkililere bildirdi. Uzun süren otopsi ve DNA testlerinin ardından cesedin, 28 Kasım 2009 tarihinde kaybolan Murillo-Moncada'ya ait olduğu tespit edildi.

KAZARA DÜŞME İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Murillo-Moncada'nın soğutucuların üzerine çıkarak dengesini kaybettiği ve arkasına düşerek sıkıştığı tahmin ediliyor. Murillo-Moncada'nın kaybolduğu dönemde 25 yaşında olduğu, kaybolduğu gün fırtınalı bir hava olduğu ve arkasında hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolduğu ifade edildi.

Olayın detayları, Murillo-Moncada'nın kaybolduğu günden bu yana cevaplanmamış birçok soruyu da beraberinde getiriyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ