Leventoğlu, hakimin evli olduğunu bilmediğini ve hakimin kocasının bu ilişkiye rıza gösterdiğini öne sürdü.

3a15220b-fd03-42f9-bf37-109af3ca4c6b

2019'da Tanıştılar

Evli ve bir çocuk annesi olan hakim G.A., 2019 yılı Eylül ayında Adana'da kiracı olarak yaşadığı sitenin yöneticisi Server Leventoğlu ile tanıştı. Bu tanışmanın ardından ikili arasında bir birliktelik başladı. Leventoğlu, hakimin kendisine "Benim bazı sıkıntılarım var. Sen güçlü bir erkeksin, bana yardımcı olmanı istiyorum. Daha önce Edirne'de görev yaptım. Orada hakkımda rüşvet ve sahtecilik iddiaları vardı. Bu suçlamalardan kurtulmam ve beni koruman gerekiyor" dediğini belirtti.

b7bb0df8-884b-4c44-824b-4392b8f3da4d

Özel Görüntüler Kaydedildi

Yaklaşık 5 yıl süren yasak aşk boyunca, Leventoğlu ve hakim G.A. cinsel birlikteliklerinin görüntülerini karşılıklı olarak kaydedip birbirleriyle paylaştı. Ancak Leventoğlu, hakimin başka erkeklerle de menfaat karşılığında ilişkiler yaşadığını öğrenince ilişkiyi sonlandırmak istedi.

e8b835f7-b77c-4b87-b3b1-8c9c471d8a14

Tehdit Edildi

Mayıs ayında, Leventoğlu hakimi arayarak 5 yıl süren ilişkilerini bitirmek ve kendisiyle irtibat kurmamasını, aksi halde Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulunacağını söyledi. Bu gelişmenin ardından Leventoğlu, hakimin kendisini tehdit etmeye başladığını iddia etti. "Bugün dahi hakim beni arayıp tehdit ediyor. Beni intihara zorlamaya çalışıyor. Bu kadının bazı insanlarla irtibata geçip kendisini kullandırdığını öğrendiğim an bırakmak istedim" dedi.

Bakanlık İhraç Kararı Aldı

Yaşanan olayların ardından, Adana Adliyesi'nde görevli hakim G.A., bakanlık tarafından ihraç edildi. Skandal, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı ve hem adalet sistemine hem de bireylerin özel hayatlarına dair tartışmaları beraberinde getirdi.

Bu olay, yargı camiasında büyük bir sarsıntıya neden olurken, hakimin ve iş adamının açıklamaları olayın farklı boyutlarını gözler önüne serdi. Gelişmelerin ardından, yargı sürecinin nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ