Fenerbahçe'de yapılacak olan seçimlerde başkan adayı Ali Koç'un yönetim listesinde bulunan Acun Ilıcalı, Sports Digitale'de Ersin Düzen'in konuğu oldu.

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelik iddialarına yanıt veren Acun Ilıcalı, önümüzdeki sezonda yapmayı planladıkları transferlere, yeni Teknik Direktör Jose Mourinho'ya ve çeşitli konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

TARAFTARA TRANSFER MÜJDESİ

"Mourinho’nun gelişinden sonra takımda kalmak isteyen oyuncular var. Ortak düşüncemiz, takıma 4-5 üst düzey oyuncu transferi. Sadece yıldız değil, efektif yıldızlar gelecek. Birçok oyuncuyla anlaşmak üzereyiz. Fenerbahçe’ye çok iyi isimler gelecek. Jose Mourinho, Szymanski’ye bayılıyor. Jose Mourinho, takımımızın hızını artırmak istiyor. Takımı yavaş buluyor. Avrupa'da başarı istiyorsak bu takımı hızlandırmamız lazım." 

AZİZ YILDIRIM'A YANIT VERDİ

"Seçime 5 gün kalmış, saçma sapan iftiralar atıyor. Beni bıraktı şimdi başkana yöneldi. Fenerbahçe'ye iftira atıyor. İrfan Can iftirası var. Fenerbahçe'yi ihbar ediyor. Şikayet ediyor. Taraftar bunu affetmez!"

"BIRAKTIĞI FENERBAHÇE BU"

"Aziz Yıldırım, kulübü bıraktığı gün Fenerbahçe’nin kadro değeri 75 milyon Euro. Beşiktaş'ın o anki değeri 123 milyon. Aziz Yıldırım’ın bıraktığı Fenerbahçe bu… Bu bir gerçek!"

MERT HAKAN KALACAK MI?

"Mert Hakan kalacak diye düşünüyorum. Başkanımız başta olmak üzere Mert Hakan için pozitif düşünülüyor."

STADYUM PROJESİNE YANIT 

"Ali Koç'un ağzından hayalleri değil olacak olanları duyarsınız. Şu an bir çalışma yapılıyor ama başkanımız hayal satmak istemiyor."
 

Kaynak: HABER MERKEZİ