İrem Derici, hakkında dolaşan iddialarla güne başladı. Kısa bir süre önce sevgilisinden ayrıldığını açıklayan Derici'nin, iş insanı Sevda Dedeman ile Nişantaşı'ndaki bir güzellik merkezinde başlayan sözlü bir tartışmanın kavgaya dönüştüğü iddia ediliyor.



İddialara göre, tartışma sırasında sekreterin kafasına saksı isabet etti ve bu nedenle ikili karakola gitmek zorunda kaldı. Ancak Derici, bu kavga haberlerini yalanlayarak yasal yollara başvuracağını belirtti.

"BU KADARINI GÖRMEDİM"

İrem Derici, Instagram hesabından haberi yapan gazeteciye tepki gösterdi. Derici, "Bu sabah yine inanılmaz bir saçmalıkla uyandım. Sayın gazeteci, sizin bir sorununuz mu var? 12 yıldır pek çok uydurma habere tanıklık ettim, ama bu kadarını görmemiştim. Yazıklar olsun, maalesef sizinle mahkemede hesaplaşmamız gerekecek gibi görünüyor. Vazolar, karakollar, ne tür bir dünyada yaşıyorsunuz? Utanmanızı beklemiyorum artık. Hatta tanıdığınız Özgür Aras gibi bir ismi bile doğruluk payı sormadan kullanıyorsunuz. Ayrıca, bu harika haberiniz sayesinde Sevda Hanım'ı tanıdım, merhaba Sevda Hanım. Sabah sabah size kolay gelsin" dedi.

1

İrem Derici daha sonra saksı karesini de paylaşarak haberle dalga geçti.

2

Kaynak: HABER MERKEZİ-MYNET