Apple, iPhone kullanıcılarına iOS 17.0.3 güncellemesini sunarak müjdeyi verdi. Bu güncelleme artık kullanıcılar tarafından indirilebilir durumda.

iPhone Haberleri | Son Dakika iPhone Gelişmeleri - Mynet

iOS 17.0.3, AŞIRI ISINMA SORUNUNU ÇÖZÜYOR MU?

Yeni iPhone 15 modelleri piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra, iPhone 15 Pro ve Pro Max kullanıcıları, cihazlarının aşırı ısındığından ve hatta bazı durumlarda ısınma sorunları nedeniyle kapanmalarına şikayet etmeye başlamışlardı. Özellikle iPhone 15 sahipleri, iOS 17.0.3 güncellemesinin iPhone 15'in aşırı ısınma sorununu çözüp çözmediğini merakla bekliyorlardı.

MacRumors'un haberine göre, iOS 17.0.3 güncellemesi, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerindeki aşırı ısınma sorununu gideriyor. Güncelleme notlarında da açıkça belirtildiği gibi, "Bu güncelleme önemli hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemeleri sunmanın yanı sıra, iPhone'un beklenenden daha sıcak çalışmasına neden olan bir sorunu çözüyor" ifadesi yer alıyor.

iOS Haberleri | Son Dakika iOS Gelişmeleri - Mynet

IMG_4010

iOS 17.0.3 GÜNCELLEMESİ NASIL YÜKLENİR?

iOS 17.0.3 güncellemesi, güncellemeyi almaya uygun cihazlarda Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidilerek indirilebiliyor.

Kaynak: Haber merkezi-mynet