Yüksek enflasyonun önlememesiyle birlikte A'dan Z'ye artık her ürüne ve her ihtiyaca zam gelmeye devam ediyor. Vergilerin de artmasıyla birlikte İnternet kullanımı artık lüks haline geldi.

Internet-18

Türk Telekom abonelik ücretlerine zam geleceği haberleri günlerdir gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda TürkNet abonelik ücretlerine yüzde 25 oranında bir zam gelmişti.

Geçtiğimiz aylarda TürkNet kullanıcılarına yüzde 25 oranında bir zam yapıldığını dile getirmişti. Özellikle 100 Mbps'lik hız limiti açan paketlerin fiyatları adeta cep yakıyor. 1089 TL'ye yükselen 1000 Mpbs internet paketi diğer firmalardaki muadillerine göre ultra yüksek bir seviyeye geldi.

internet

Günlük hayat ve özellikle çalışan insanların hayatları büyük oranda internet sistemine bağlı hale geldi. Bu durum ise vatandaşları internete mecbur bırakırken internet sağlayıcı şirketler ise enflasyon adı altında vatandaşa yaptıkları zamların üstüne zam ekliyorlar.

İNTERNETE BİR ZAM DAHA GELECEK

İnternete büyük zam yapılacağı gündemdeki yerini alsa da şu anda ne kadar olacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. İlerleyen günlerde internete gelecek olan zam netlik kazanacak.
 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ