ABD'DE 47 yaşındaki Eric Adams, iki silahlı saldırıda polis tarafından şüpheli olarak tanımlandı. İki apartmanda meydana gelen olaylar sonrasında beş kişi hayatını kaybederken, 13 yaşındaki bir kız çocuğu da kurşunla yaralanarak hastaneye kaldırıldı. P

olis olay yerine vardığında, biri 40'lı yaşlarının başında, diğeri 50'li yaşlarının sonlarında olmak üzere iki yetişkin kadın buldu. Daha sonra sağlık personeli tarafından ölü oldukları açıklandı. Aynı kompleksteki başka bir apartmanda da üç kurban daha kurşun yaralarıyla bulundu.

HAREKETSİZ YATIYORLARDI

20'li yaşların ortasında iki kadın ve 20'li yaşların başında bir erkek yerde hareketsiz olarak yatıyordu. Polis, üçünün de olay yerinde öldüğünü söyledi. Emniyet güçleri daha sonra Adams'ı şüpheli olarak belirledi ve insan avı başladı. Adams gece boyunca arandı ve East Lake Mead Bulvarı'nda bir işyerinde olduğuna dair ihbar geldi.

Polis o bölgeye geldiğinde Adams yakındaki bir konutun arka bahçesine kaçtı. Memurlar, adama silahını bırakması için sözlü komutlar vermeye başladı. Ancak Adams bu komutları dikkate almadı ve intihar ederek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ