“AYKUT AĞABEYLE YOLA ÇIKMIŞTIK BERABER”

Kongrenin ardından eski başkan Aykut Demirtaş ile biraraya gelerek birlik ve beraberlik mesajı veren Tezcan hedeflerinin kendi ayakları üzerinde durabilen bir kulüp olmak olduğunu söyledi. Öznakkaşspor’daki yöneticilik yolculuğuna da eski başkan Aykut Demirtaş’la birlikte başladığını kaydeden Tezcan “Aykut ağabeyle yola çıkmıştık beraber. Daha sonrasında iş hayatından dolayı 5-6 sene uzak kaldım bu serüvenden. Pandemiden sonra ilk açtığımız sezon da yine yönetimdeydik. Yine şampiyonlukla kapattığımız bir sezon oldu. Geçen sene bir kaza yaşadık. Aykut ağabey de artık yorulduğunu ifade ederek kenara çekilmek istedi. Bu işlerin içinde olduğum için de köyden yöneticilerden ve diğer yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla yaptığım diyaloglar neticesinde yola çıktık. İnşallah sonu da güzel olur.” İfadesini kullandı. 

“ALTYAPIDA U 16’DA İŞE BAŞLADIK”

İlk olarak yola U 16 takımını lige sokarak başladıklarını ifade eden Tezcan “Altyapıda U 16’da işe başladık. Aykut ağabeyin sayesinde bir başlangıç yaptık. 3 sene içerisinde de ilk önce 1.Amatöre çıkarak orada kalıcı bir takım oluşturmak istiyoruz.” Şeklinde konuştu. 

“HEDEFİMİZ KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN BİR TAKIM OLUŞTURMAK”

Amatör spor kulüplerinin en büyük sorunun mali imkansızlıklar olduğunu kaydeden Tezcan “Amatör takımların başlıca sorunlarından biri de mali sıkıntılardır. Hedefimiz kendi ayakları üzerinde durabilen bir takım oluşturmak kısmetse. Köyün girişinde yerimiz var. Onunla alakalı yönetimde bir oluşum gerçekleştirip önce Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner’i ardından Çatalca Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanımız Sayın Hasan Gökçe’yi ziyaret edeceğiz.” Diye konuştu.

DEMİRTAŞ: ALLAH UTANDIRMASIN 

Basın açıklamasına Tezcan’la birlikte katılan eski kulüp başkanı Aykut Demirtaş da yaptığı açıklamada  görev yaptığı 12 senelik süre içerisinde mental olarak yorulduğunu, yönetimdeki arkadaşlarının da bunun farkında olduğunu ifade eden Demirtaş ilk teklifi Selman Tezcan’a yaptığını söyledi. Demirtaş “Ona istinaden ilk ona teklif ettim. Ben bırakacağım. Başkası alıp heba etsin istemiyorum. Bu kadar emeği, özveri varken bu takım sürsün, yürüsün istedim. O da sağolsun ‘Sen yanımda olursan elimden geleni’ yaparım dedi. Bir şekilde Allah hayırlı etsin. Allah utandırmasın. Her ne kadar biz yanında olsak da büyük bir sorumluluğun altına girdi Selman. Bizler ama köyde ama dışarıda olsun, federasyon ayağında olsun, spor camiasında Selman’ı yalnız bırakmayacağız. Ben şunu istiyorum açıkçası: Benim emeğim çok belki ama eğer uğraşılırsa herkes bu başarılara ulaşabilir. Selman da bunu inşallah ispatlayacak. Aykut Demirtaş bulunmaz hint kumaşı değil. Aykut Başkandan sonra birileri gelip benzer başarıları yapabilecektir.” dedi.

Kaynak: YASEMİN ÇOŞKUNÖZ