Jude Bellingham, Asantewa Chitty ile geçen yaz ayrıldıktan sonra yeni bir ilişkiye adım attı.



Ancak Jude, randevularını gizli tutmaya çalışırken, yakın zamanda bir fotoğraf çekimi sırasında her şeyi açığa çıkaran Laura için aynı şey söylenemez.

The Sun'a konuşan bir kaynak, "Laura, son işinde onu görmek için tüm makyaj sanatçılarına haber vermek konusunda oldukça gevşek davrandı.



Günün sonunda, setteki hemen hemen herkes bunu biliyordu. Son birkaç haftadır Madrid'deki evinde kalıyor ve ona tamamen aşık olmuş durumda." dedi.


İkili, birbirlerini Instagram'da bile takip ediyor. Laura, bu ayın başlarında The Madrid EDITION otelinde gizemli bir arkadaşıyla yemek yerken çekilen bir dizi fotoğraf yayınladı.



İzgarası, aynı zamanda seksi iç çamaşırı fotoğrafları ve dünya çapında yaptığı seyahatlerden gelen fotoğraf dökümleriyle dolu.



Jude'un yıldızı son yıllarda yükselirken, son kız arkadaşı da kendi çapında başarılıdır.



Laura, sadece 370.000 Instagram takipçisine sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda kendi sosyal medya danışmanlık ajansının da sahibi ve Amsterdam Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde yaratıcı işletme eğitimi alıyor.

Orduya katılınca hapishaneden çıkarılmıştı! Hükümlü çavuş, kendi ordusundan 6 askeri öldürdü Orduya katılınca hapishaneden çıkarılmıştı! Hükümlü çavuş, kendi ordusundan 6 askeri öldürdü

Kaynak: HABER MERKEZİ