TEKSTİL VE BEYAZ EŞYA

Diğer sektörlerde de yakın zamanda kampanya kapsamında adım atılması konuşulurken, Bolat'tan, perakende sektörünün diğer temsilcilerine yönelik yeni bir çağrı geldi. Bolat, tekstil ve beyaz eşya başta olmak üzere tüm sektörleri Cumhuriyet'in 100. yılında büyük indirim kampanyasına destek vermeye çağırdı.

GÖZLER ETİKETLERDE

BAKAN Bolat’ın çağrısıyla birlikte sektör temsilcilerinin ne zaman harekete geçeceği, hangi şirketlerin hangi ürünlerinde ne oranda indirim yapacağı şimdilik netlik kazanmadı. Enflasyonun tüm yükünü çeken dar gelirliler büyük umutlarla kampanyanın etiketlere yansıyacağı günü dört gözle bekliyor. 

Sözde değil özde indirim 

Ağır enflasyonla birlikte hızla yoksullaşan Türkiye, Cumhuriyet’in 100. Yılını kutlamaya hazırlanırken ‘İndirim müjdeleriyle’ enflasyonu yenmeye çalışıyor.  Bakan Bolat’ın kampanyasına katılacak sektörleri şimdiden uyarıyorum. İndiriminiz sözde değil özde olsun!
 

TÜM SEKTÖRLERE  İNDİRİM ÇAĞRISI

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, tekstil ve beyaz eşya sektörleri başta olmak üzere tüm sektörleri, büyük indirim kampanyasına destek vermeye davet etti

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın geçen günlerde Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerde büyük bir indirim kampanyası beklediklerini açıklaması ve sektörün buna hemen destek vermesinin ardından gözler, tekstil ve beyaz eşya başta olmak üzere perakende sektörünün diğer temsilcilerine çevrilmişti. Diğer sektörlerde de yakın zamanda kampanya kapsamında adım atılması konuşulurken, Bolat'tan, perakende sektörünün diğer temsilcilerine yönelik yeni bir çağrı geldi. Ömer Bolat, tekstil ve beyaz eşya başta olmak üzere tüm sektörleri Cumhuriyet'in 100. yılında büyük indirim kampanyasına destek vermeye çağırdı.

ENFLASYONLA TOPYEKUN MÜCADELE

Bakan Bolat şöyle konuştu: "Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısından hareketle, sektörlerimizi, tedarik zincirinin her halkasını, enflasyonla mücadelede yanımızda görmekten mutluluk duyacağız. Yapılan açıklamalar, verilen destek mesajlarından sonra kar topu etkisiyle sektörlerimizin her birinden, oda temsilcilerinden, esnafımızdan, sanayicimizden 'Türkiye Yüzyılı'na yakışacak indirim ve kampanya beyanları gelmeye başladı. Enflasyonla verilen mücadelenin ancak topyekun bir hareketle, üretim bandının en başından en sonuna kadar yapıldığında başarıya ulaşabileceği konusunda hemfikir kalınmıştı. 

Kaynak: AA