10Haber’den Müge Dağıstanlı’nın özel haberine göre, ünlü oyuncu Melek Baykal, Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ve büyük beğeni toplayan “İnci Taneleri” dizisinin yeni sezonunda önemli bir rol üstlenecek. Baykal, dizinin yeni döneminde pavyonda çalışan bir kadını, yıllar sonra ise pavyon sahibi bir karakteri canlandıracak.

Ayşen Birgör’den ters köşe: Pembe Yalan’ı çok renkli Ayşen Birgör’den ters köşe: Pembe Yalan’ı çok renkli

Melek Baykal “İnci Taneleri”nde Yılların Pavyon İşçisini ve Sahibini Oynayacak

Melek Baykal, “İnci Taneleri” dizisinde iki farklı dönemden karakterleri canlandıracak. Baykal, bir zamanlar pavyonda çalışan, yıllar sonra ise pavyon sahibi bir kadının derin ve çok katmanlı rolüyle ekranlara dönecek. Yılmaz Erdoğan’ın ikna edici teklifiyle bu projeye dahil olan Baykal, “Ekrana döneceksem içime sinen bir iş olmalı. Her şey para değil” diyerek projeyi seçme sürecinde duygusal bir bağ kurduğunu ifade etmişti.

Yılmaz Erdoğan’ın teklifini kabul eden Melek Baykal, “İnci Taneleri”nde dikkat çeken bir karaktere hayat verecek. Dağıstanlı’nın haberine göre, Baykal’ın rolü, pavyonda çalışan bir kadından yıllar sonra pavyon sahibi bir kadına dönüşen karakterin derinliklerini keşfetmeyi içeriyor. 

Kaynak: HABER MERKEZİ