Washington'da bir çocuk, annesi tarafından kurtarılmadan önce bir su samuru tarafından iskeleden nehre çekildi. Washington Balıkçılık ve Yaban Hayatı Dairesi yaptığı açıklamada, olayın Bremerton Marina'da meydana geldiğini belirtti.

YÜZEYE ÇIKTI

Mağdurun annesi, marinadaki iskelede yürürken bir su samurunun, küçük çocuğunu suya çektiğini bildirdi. Ancak çocuk bir süre sonra tekrar yüzeye çıktı. Kurbanın annesi çocuğa ulaşıp onu sudan çıkarmayı başardı.

PEŞLERİNDEN GİTTİ

Çocuğu oradan uzaklaştırırken, su samuru anneye saldırmaya devam etti ve kolunu ısırdı. Su samuru, aile iskeleden ayrılırken de onları takibi bırakmadı! Bir süre  peşlerinden gitti ancak başarılı olamadı.

ASLINDA VAHŞİLER

Annenin kolunun ısırılmasına ek olarak, çocuğun başının üstünde, yüzünde ve bacaklarında çizikler ve ısırıklar vardı. Washington, Silverdale'deki bir hastanede tedavi edildiler. Mağdurun yaşı açıklanmadı. Su samurları sevimli ve şirin görünseler de, güçlü dişleri ve ısırıkları olan tehlikeli vahşi hayvanlardır. Yetkililer onlara fazla yaklaşılmamasını istiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ