Geçtiğimiz günlerde milliyetiyle ilgili yaşadığı tartışmanın ardından Güney Afrika güzellik yarışmasından çekilen Chidimma Adetshina, bunun yerine Miss Universe Nijerya için gelen yarışma davetini kabul etti!

YABANCI DÜŞMANLIĞI

Nijeryalı bir baba ve Mozambik kökenli Güney Afrikalı bir annenin çocuğu olan 23 yaşındaki Adetshina zor günler geçirmişti. Katılım yeterliliği konusunda soru işaretleri oluşması ve internette yabancı düşmanı saldırıların hedefi haline gelmesi nedeniyle Güney Afrika yarışmasından çekilmişti.

Ekran Resmi 2024 08 17 12.30.49

YOLCULUK BİTMEDİ

Miss Universe Nijerya organizatörleri onu kendi yarışmalarına davet etti. Bunun babasının memleketini uluslararası bir sahnede temsil etme fırsatı olduğunu ve güzellik dünyasındaki yolculuğunun henüz bitmediğini söylediler.

EN PRESTİJLİSİ!

Adetshina, davet üzerine "Bu yolculuğa çıkmaktan heyecan duyduğunu" söyledi. Miss Universe Nijerya'yı "Afrika'nın en prestijli güzellik yarışması" olarak nitelendirdi! Birinci seçilirse, Dünya güzelliği yarışmasında Güney Afrikalı rakibine karşı nasıl bir derece alacağı merak ediliyor.
 

Muhabir: Lila Okyanus