14 Mayıs'taki seçimlerde ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, katıldığı programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Oğan, açıklamalarının yanı sıra çocuklarına kadar tehdit edildiğini açıkladı.

sinan oğan ümit özdağ

"Türkiye'de cumhurbaşkanlığı seçimleriyle beraber böylesine bir linç kültürü olduğunu bu kadar derinden hissetmemiştim" diyen Oğan, "1 yıldır çocuklarıma kadar aileme kadar tehditlerle uğraştım. Devletin koruması altına girmek durumunda kaldık" ifadelerini kullandı.

sinan oğan kimdir

"10 YIL YURT DIŞINDA KALDIM"

"1 yıldır Ankara'daydım. Dünyada gitmediğim ülke yok. Ben 10 sene yurt dışında yaşadım. Örneğin ben İngiltere'ye gittim. Bazıları zannediyorki ikinci turda Sayın Erdoğan'ı destekledim ve ben dünyayı görmeye başladım.

sinan oğan trt protesto gazeteyazıyor

"ÇOCUKLARIMA KADAR TEHDİTLERLE UĞRAŞTIM"

Çok yoğun bir şekilde tehdit ve linçlerle mücadele etmek zorunda kaldım. Türkiye'de cumhurbaşkanlığı seçimleriyle beraber böylesine bir linç kültürü olduğunu bu kadar derinden hissetmemiştim.

1 yıldır çocuklarıma kadar aileme kadar tehditlerle uğraştım. Devletin koruması altına girmek durumunda kaldık. FETÖ'cüler mi tehdit etmedi? CHP yandaşları mı etmedi? Muhalif bir belediye başkanının trol ordusu tehdit etti.

PKK yandaşları, FETÖ yandaşları ve sosyal medyada demokrat olarak geçinen CHP'li olarak bir kısmı geçinen, kendisini CHP'ye yakın gören sosyal medya silahşörleri, bir kısmı gazeteci etiketi üzerinde olan kişiler tehdit etti.

Kaynak: Haber merkezi