78 yaşındaki şarkıcı Cher, Cleveland'da düzenlenen törende nihayet "Rock&Roll Hall of Fame" listesine girdi. Konuşmasında, eski eşleri Sonny Bono ve Gregg Allman'dan boşanmanın kendisi için daha kolay bir süreç olduğunu söyledi.

RUHUNUZA DOKUNUYOR

Onu konuşma yapmak üzere sahneye çağıran isim ünlü oyuncu Zendaya oldu. 28 yaşındaki aktris, "Birçok müzik türünde iş yaptı. Yenilerini getirdi ve bazılarını yeniden icat etti. Müziği kalbinize, ruhunuza dokunuyor. Sizi coşturuyor" dedi.

ZOR ZAMANLAR GEÇİRDİK

Cher, kadınlar için bir mesaj paylaştı ve "Sizler kendi başınızasınız. Bizler de zor zamanlar geçirdik, çabalamaya devam ediyoruz. İlerlemeye devam ediyoruz, inşa etmeye devam ediyoruz. Ama özel insanlarız" şeklinde konuştu.

BENİM YAŞIMDAKİLER ÖLDÜ!

Cher, törene erkek arkadaşı ve müzik yapımcısı Alexander "AE" Edwards (38) ile birlikte katıldı . Aralarında 40 yaş olan çift, 2022'den beri birlikte... Cher geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kendi yaş grubumdan kimseyle çıkmıyorum. Çünkü hepsi öldü!" demiş ve dikkatleri üzerine çekmişti. 

Kaynak: HABER MERKEZİ