New York'un kuzeyindeki Cayuga County'de meydana gelen bir kazada iki kız kardeş hayatını kaybetti. 19 yaşındaki Hailey Trumble ve 17 yaşındaki Shelby Trumble'ın içinde bulunduğu araç, kontrol kaybı sonrası karşı şeride geçti ve bir otomobile vurdu.

DİĞER SÜRÜCÜNÜN DURUMU STABİL

Şerif ofisi, "Hem Hailey hem de Shelby Trumble, kaza sırasında aldıkları yaralar sonucu öldüler" dedi. Yetkililer, diğer sürücünün ciddi yaralanmalarla Syracuse Üniversitesi Hastanesi'ne nakledildiğini ve durumunun stabil olduğunu söyledi.

BİRKAÇ KEZ MESAJ ATTI

Syracuse.com'a verdiği röportajda; kardeşlerin babası Brian Trumble, kızlarının Rochester'daki eğlence parkından eve dönmemesi üzerine kızlarına birkaç kez mesaj attığını söyledi.

ASLA AYNI OLMAYACAK

Brian Trumble, bir uygulama kullanarak telefonları aracılığıyla nerede olduklarını takip etti. Arabasına binip bulundukları yere gitti. Orada yolları ayırmış olan polis memurlarıyla karşılaştı. Sonra da kızlarının cesetlerini gördü. Talihsiz baba, "Bu çok büyük bir kayıp... Hiçbir şey bir daha asla aynı olmayacak" açıklamasında bulundu. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Muhabir: LİLA OKYANUS