Polis, iki Georgia itfaiyecisinin kaybolmasının üzerinden yaklaşık bir hafta geçtikten sonra cesetlerinin bulunduğunu söyledi. Hinesville Polis Departmanına göre; Raegan Anderson ve Chandler Kuhbander, Anderson'ın arabasıyla birlikte yaklaşık 650 kilometre uzaklıktaki Tennessee, Cocke County'de bulundu. Cocke County şerif yardımcıları, Cosby'deki yolda bir araçta iki ceset tespit edildiğini doğruladı.

Sifon çekecek kadar bile su kalmadı! Turistler gelmesin! Sifon çekecek kadar bile su kalmadı! Turistler gelmesin!

ŞU ANDA MEVCUT DEĞİL

Hinesville Polisi yaptığı açıklamada, "Cesetlerinin, araçlarının ve ölümlerine yol açan olayların keşfine ilişkin ayrıntılar şu anda mevcut değil" dedi. Anderson ve Kuhbander, Midway'deki Liberty County İtfaiye Hizmetleri'nde çalışıyordu. .

SPOR SALONUNDAN ÇIKTI

Yetkililerin aktardığına göre; teşkilatın kıdemli itfaiyecilerinden Kuhbander, en son 25 Haziran sabahı Savannah'daki bir spor salonundan çıkarken görüldü. Liberty County İtfaiye Yetkilileri, Anderson ve Kuhbander'ı "son derece özverili iki çalışan" olarak tanımladı.

AİLELERİYLE BİRLİKTEYİZ

Departman Facebook'ta, "Liberty County vatandaşlarını korumak ve onlara hizmet etmek için yüreklerini ve ruhlarını ortaya koydular. Dualarımız ve departmanımızdaki herkes, bu en zor zamanlarda aileleriyle birlikte" mesajını paylaştı. Tennessee Polisi, Anderson ve Kuhbander'in cesetlerinin otopsi için gönderildiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor ve ayrıntılar ortaya çıktıkça bilgilendirme yapılacak.

KADININ SORUNLARI VARDI

Ancak Chandler Kuhbander'in annesi, sosyal medyada oğlunun Anderson'la gönüllü olarak gitmediğini ve Anderson'un tehlikeli olduğunu söylemişti. Sorunları bulunan kadına oğlunun yardımcı olmaya çalıştığını belirtti. Kuhbander ve Anderson'un birkaç yıl çıktığı öğrenildi. Ancak artık çift olmadıkları bildirilmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ