Şu anda 51 yaşında olan Susan Smith, öz çocukları Michael Daniel (3) ve Alexander Tyler'ı (14 aylık) Güney Carolina'daki bir gölde boğmuştu. Tam 30 yıl geçtikten sonra 4 Kasım'da ilk şartlı tahliye duruşmasına çıkacak.

ONLARDAN KURTULMALISIN

Smith'in eski erkek arkadaşı Tom Findlay, ona bir mektup yazarak, "Susan sana gerçekten aşık olabilirim. Ama daha önce de söylediğim gibi, sende bana uymayan bazı şeyler var. Evet, çocuklarından bahsediyorum" satırlarına imza atmıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Smith, kendi çocuklarını gölde boğdu! Olay 1994'te gerçekleşmişti.

ŞEHVETLİ BİR HAL ALDI

Katil anne, son üç yılda mektuplar ve telefon görüşmeleri üzerinden bir sürü talip edindi! Birçoğu, hapisten çıkması durumunda ona maddi güvence teklif etti. New York Post'un haberine göre; birçoğuyla yapılan görüşmeler şehvetli bir hal aldı.

TEK KULLANIMLIK İNSANLAR!

Bu adamlardan biri, ona ilk başta aşık olduğunu, daha sonra ise aldatıldığını hissettiğini söyledi. İsminin açıklanmasını istemeyen şahıs, "Benden her zaman bir şeyler istiyordu. Biz onun için erkek değiliz, hedefiz. O her zaman ne elde edebileceğini anlamaya çalışıyor" dedi. Susan Smith'in, insanları "tek kullanımlık" olarak değerlendirdiği söyleniyor. Bu arada uzmanlar, Smith'in çok büyük bir ihtimalle ilk şartlı tahliye davasından istediği sonucu alamayacağını belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ