Türkiye'deki caz müziğinin en üretken isimlerinden biri alan saksafon sanatçısı Anıl Şallıel, kısa aralıklarla yayımlamayı sürdürdüğü ve müzisyen dostlarıyla buluştuğu projesinde şimdi de Tuğçe Kandemir ile düeti “İhanetten Geri Kalan” şarkısını dinleyicileriyle buluşturdu.

Müzisyen dostlarıyla proje

Farklı çok sayıda müzisyen dostu ile bir araya gelerek başladığı “Anıl Şallıel ve Arkadaşları” projesinin üçüncü ayağını Tuğçe Kandemir ile gerçekleştiren müzisyen, bir Sezen Aksu klasiği olan “İhanetten Geri Kalan” şarkısına bambaşka bir yorum getirdi.

Sakiler ve Dedublüman ile yayımladığı çalışmaların ardından yüksek dinleyici sayısıyla son dönemin en dikkat çeken kadın vokallerinden Tuğçe Kandemir ile birlikte olan Anıl Şallıel, söz ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan İhanetten Geri Kalan şarkısının prodüktörlüğünü de kendisi üstleniyor.

Hem müzik direktörü hem yapımcı

Anıl Şallıel ve Arkadaşları” projesinin müzik direktörlüğü, yapımcılığını ve düzenlemesi tek başına üstlenen Anıl Şallıel”, İhanetten Geri Kalan” ile ilgili duygularını ise şu sözlerle dile getiriyor: “Şarkının düzenlemesini hayal ederken New Age, Peaceful ve Alaturka öğelerini ağırlıkla hissettirmeye çalıştım. Bu özel şarkıyı değerli arkadaşım Tuğçe Kandemir’in kendine has yorumu, stili ve günümüzün güncel sesleri ile yeniden harmanlayıp sizler için yorumladık. Sezen Aksu’nun Biraz Pop Biraz Sezen albümünde ayrıca 5 şarkıda yer almıştım. Bu şarkıyı kendi projem için düzenlemek benim için büyük bir mutluluk oldu.”

Anıl Şallıel ve Tuğçe Kandemir, klip çekimi için stüdyoda Emrah Özbilen yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Dağıtımı ise Warner Music Türkiye üstlendi.

Kaynak: HABER MERKEZİ