Biloxi Polisi, arabada uyuyan bir kadınla ilgili aramada; tüfekler, uyuşturucular ve motorlu testerelere ulaşmalarının ardından Mississippi Sahili'nde üç şüpheliyi tutukladığını belirtti. Polis, Gulfport'tan 45 yaşındaki Kristina Willyard, Long Beach'ten 35 yaşındaki Dustin Compton ve Biloxi'den 37 yaşındaki Clayton Hardee'yi suçladı.

HEPSİNİN BAŞI BELADA

Her biri, çalıntı ateşli silah ticareti ve silah bulundurma suçlamasıyla karşı karşıya... Polis ayrıca Hardee'yi dağıtma niyetiyle kontrollü bir madde bulundurmakla suçladı. Polis, Willyard'ı Beach Boulevard'ın 1900 bloğunda bir arabada uyurken bulmuştu.

ARAMA EMRİ VARDI

Yetkililer, hüküm giymiş bir suçlu olan Willyard'ın silahı olduğunu söyledi. Bildiride Willyard'ın hangi suçtan hüküm giydiği belirtilmedi. Kadının silahı yakınlardan satın aldığı ve hakkında bir arama emri bulunduğu ortaya çıktı.

İÇERİDE TUTULUYORLAR

Emniyet güçleri, silahların ve motorlu testerelerin Harrison County'de çalındığını söyledi. Willyard, Compton ve Hardee, Harrison County Hapishanesi'nde tutuluyor. Soruşturma devam ederken bilgisi olanların yetkililere ulaşması istendi.

Kaynak: HABER MERKEZİ