Galatasaray’ın sezon başında Paris Saint Germain’den kiraladığı dünya yıldızı Mauro Icardi, kulübün yeni ürünü olan Design FC Maç Günü formasını Instagram hesabından paylaştı. Paylaşıma GS Store’u da etiketleyen yıldız oyuncu Icardi temalı formayı giyerek taraftarların beğenisine sundu.

icardi-paylaşımı-gsstore-design-fc-forma-tişört3

Taraftarların yoğun ilgisi üzerine yeni fotoğraflar paylaşıldı.

icardi-paylaşımı-gsstore-design-fc-forma-tişört1   icardi-paylaşımı-gsstore-design-fc-forma-tişört2

GS Store sitesi çöktü!

Yayınlanmasının ardından yüzbinlerce etkileşim gelirken yoğunluktan dolayı saatlerdir GS Store internet sitesine erişim sağlanamıyor. Zaman zaman site açılsa da sipariş işlemi gerçekleşmiyor.

gs store design fc icardi mertens formalar
Bir süredir Nike üretiminde olan Galatasaray formalarını satın almak isteyen taraftarlar stok sorunundan dert yanıyordu. Bu yeni ürünle birlikte şampiyonluğa dakikalar sayan Galatasaray taraftarının yoğun ilgisi sebebiyle siteye erişim ve stok yetersizliği gibi durumlar yaşanıyor.

Galatasaray’ın yeni taraftar formaları ilgi görüyor

Design FC Maç Günü forması adıyla çıkan seride 7 adet farklı tasarım bulunurken taraftarların yoğun ilgisi sonucu stoklar anında tükendi. Şu an satışta olan sadece 2 tasarım görünüyor. Diğer ürünlerse gösterimden kaldırılmış durumda.

icardi-paylaşımı-gsstore-design-fc-forma-tişört4

Yeni sezon formalar ne zaman çıkıyor?

Stokların ne zaman yenileneceği ile ilgili bir bilgi paylaşılmazken 2023-2024 sezonu formaların son hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinden önce satışa sunulması bekleniyor.

Editör: Harun Altuntaş