Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara için geçen hafta 'boşanma' iddiası ortaya atılmıştı. America TV spikeri Luis Ventura'ya Icardi ile ayrılığını doğrulayan Nara, "Kişisel ve sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha denedim ama olmadı. Bırakın herkes konuşsun, ben hiç konuşmadığım şeyleri sona bırakıyorum." demişti.

Vavavaa 4Czb

ÇAPKINLIK YAPABİLİR DEMİŞTİ

Bu açıklamanın ardından, ayrılığın nedenleri konuşulmaya başlanırken, ortaya ihanet iddiaları atıldı. Nara'nın Arjantin'de oldukları sırada Icardi'nin sosyal medya hesabı üzerinden bir Türk infulencerla yaptığı konuşmaları yakaladığı ve aldatıldığını öğrendiği öne sürüldü. Bunun üzerine gözler aylar önce olacakları bilen Astrolog Michaela Astro'ya çevrildi. Astro, aylar önce Mauro İcardi’nin çok dikkatli olması gerektiğini, aldığı gezegensel etkiler nedeniyle çapkınlık yapma isteği uyandırdığını ve libidosunun çok yüksek olduğunu; bu gezegen dizilimlerinden ötürü içinin içine sığamadığı, yaz aşklarına kayabileceği vurgusunda bulunmuştu.

Icardi Wanda Nara P4Dt Cover Ol42.Jpg

GALATASARAY'I UYARDI

Ayrılık açıklamalarından sonra konuşan Astro bu kez de “Bu evliliğin bitmesi yada sarsılması büyük dedikodulara gebe, yeni iddiam altından ünlü bir magazin bayan figürü ve bir iş adamı çıkacak ve magazin günlerce konuşacak, ben Galatasaraylı yöneticileri uyarmak isterim, duygusal yapıya sahip olan İcardi’nin futbolu olumsuz etkilenir iyi bir golcü arayışına girsinler” dedi. 

Kaynak: DEMET SAROVA