Son dönemde kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile yaşadığı gerginliklerle dikkat çeken ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kalp kapakçığındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat masasına yattı. Dilan Çıtak Tatlıses’in babasıyla ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandırdı.


Şiddet imasında bulunmuştu: Dilan Çıtak İbrahim Tatlıses'ten korktu mu?

 

Çıtak, “Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım” ifadeleriyle babasıyla yaşadığı sorunlara dair önemli mesajlar verdi.

Ekran Alıntısı

“Ağlayarak Helallik İstedi”

Çıtak’ın paylaşımının ardından, İbrahim Tatlıses sağlık sorunları nedeniyle ameliyat olacağını açıkladı. Ameliyat öncesinde gözyaşları içinde helallik isteyen Tatlıses, bugün başarılı bir operasyon geçirdi. Şu an için kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulan sanatçının sağlık durumu merak ediliyor.Sağlık durumu merak edilen İbrahim Tatlıses ameliyattan çıktı. 2. Sayfa'nın haberine göre; 2.5 saat süren ameliyat başarılı geçti.

Kaynak: HABER MERKEZİ