Başrollerini Birce Akalay ve Miray Daner'le paylaştığı 'Kuş Uçuşu' dizisinin 3. sezonuyla 11 Nisan’da Netflix'te olaca İbrahim Çelikkol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. 

Ekran Resmi 2024 03 22 11.44.21

Oyuncunun 'Milan'dan Roma'ya' notunu düştüğü fotoğraf kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. Yorum yapan isimler arasında 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde birlikte rol aldığı partneri Demet Özdemir de vardı. 

Özdemir 'Sen amaaaaa' yazdığı yorumuna alev emojisi eklemeyi ihmal etmedi. 

Acun Ilıcalı'nın montu, fakiri yordu: 'Boşuna dertten çok param var demedi' Acun Ilıcalı'nın montu, fakiri yordu: 'Boşuna dertten çok param var demedi'

BEYEFENDİĞİLİN TANIMINI YAPMIŞTI

Vogue için objektif karşısına geçen İbrahim Çelikkol; “Beyefendiliğin tanımı yaştan, mevkiden, kılık kıyafetten bağımsızdır. Bir çocuk da beyefendi olabilir, bir genç veya yaşını almış bir adam da. Beyefendiliğin bir kumaşı var bana göre; sadece bulunduğu ortamda ve belli başlı kişilere değil, bu tavrı herkese karşı benimsemekle alakalı bu. Beyefendiliği bir yaşam tarzı olarak, bir kıyafet gibi üzerine giymek gerekir. Herkese eşit, kibar, adil ve babacan davranan, yeri geldiğinde sınırlarını da ayni sakinlik ve nezaketle çizebilendir beyefendi kişi. Kendiyle barışıktır.” demişti. 

Muhabir: DEMET SAROVA