Alkoçlar Otelcilik AŞ, Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a ait bir şirketti ve mali sıkıntılarla karşılaştıktan sonra konkordato talebinde bulundu. Ancak, mahkeme talebi reddetti ve şirketin iflasına karar verdi. İflas kararıyla birlikte, şirketin tasfiyesi başladı ve şirketin şubeleri kapatıldı.

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi iflas etti

Türk Yatırım Fonu'nun Açılış Toplantısı Dolmabahçe'de yapıldı Türk Yatırım Fonu'nun Açılış Toplantısı Dolmabahçe'de yapıldı

Şirketin köklü bir geçmişi vardı; temeli 75 yıl önce atılmıştı. Alkoçlar Otelcilik, Bursa Uludağ, Bodrum ve Antalya gibi önemli turizm bölgelerinde 10'dan fazla otel işletiyordu.

Alkoçlar Otelcilik'in veda mesajında, "70 yılda; 21 yurtiçi ve yurtdışı otel işletmesi yaparak, konaklama ve eğlenceyi birleştirerek her zaman ilkleri yapmaya çalışmıştır. Alkoçlar Otelleri Yönetim Kurulu 2020 yılında turizm ve konaklama bölümünden çıkma kararı alarak ve elindeki otelleri devrederek turizmi konaklama bölümünü kapatmaya karar vermiştir." ifadelerine yer verilerek, iflas öncesinde ellerindeki otellerin satıldığı belirtilmiştir.

Kaynak: HABER MERKEZİ