Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, çektiği videolar ve paylaşımlarıyla sürekli gündemde kalmayı başarıyor. Geçtiğimiz aylarda yaptığı imaj değişikliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Durmaz, son olarak Hülya Avşar'ın sunduğu "Bir Hülya Avşar Sohbeti" adlı YouTube programına konuk oldu.

Programda Durmaz, çarpıcı açıklamalar yaparak izleyicilerin dikkatini çekti. Kadınlardan hoşlandığını her zaman ifade ettiğini belirterek, "Ben bundan önce de kadınlardan hoşlanan bir insandım. Sadece bunu dile getiren ya da bunu gösteren birisi değildim." şeklinde konuştu. Avşar'ın "Kadınlar senden nasıl hoşlanıyordu?" sorusuna ise "Öyle bile görünsem hoşlanıyorlardı, Hülya Hanım." cevabını verdi.

Bu yanıt üzerine Hülya Avşar, duyguların karıştığını ifade ederek, "Sen bir eşcinsel olarak da bir kadın tarafından beğenilebiliyorsun. Ya da evli bir erkek senin eşcinselliğinden hoşlanabiliyor." dedi. Avşar'ın "Kim bilir kaç tane evli erkek sana yürüdü?" şeklindeki sorusu üzerine Kerimcan Durmaz önce rahatsız oldu, ancak sonra espriyle yaklaşarak "Beğendi diyelim." diyerek düzeltti.

Durmaz, bu konuda "Olabilir, mutlaka da olmuştur." şeklinde cevap verdi.

Kerimcan Durmaz'ın programdaki açıklamaları ve samimi tavrı, sosyal medyada ve medya organlarında geniş yankı uyandırdı, tartışma konusu oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ