Vatandaşlar arsa alırken nelere dikkat etmeli? Uzmanlardan kritik uyarılar… Vatandaşlar arsa alırken nelere dikkat etmeli? Uzmanlardan kritik uyarılar…

Hülya Avşar ve Dr. Yasemin Savaş'ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, genç sporculara destek mesajlarıyla doluydu.

Ataşehir Taç Spor Tesisleri’nde düzenlenen törene Hülya Avşar, Medikal Estetik Hekimi Dr. Yasemin Savaş,  Taç Spor Kulüp Başkanı Ali Polat Bengiserp, turnuvada dereceye giren sporcular ve aileleri katıldı. 700’den fazla sporcunun katıldığı turnuvada, farklı yaş gruplarında birinci olan sporcular ödüllerini aldı. Kokteyl ile devam eden etkinlikte turnuvanın stresi atılarak keyifli anlar yaşandı.

AVŞAR’DAN 23 YILDIR TENİS SPORUNA DESTEK

Ödül töreninde konuşma yapan Hülya Avşar, 23 yıldır tenis sporuna destek verdiğini belirterek, "Bu turnuvalar sayesinde maddi imkânları kısıtlı olan genç sporcularımıza da yardımcı oluyoruz. Bu nedenle tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum, katkılarınız çok değerli" dedi.

Dr. Yasemin Savaş

TENİS BİR OYUNDAN FAZLASIDIR

Plaketini Hülya Avşar’dan alan Dr. Yasemin Savaş, yaptığı konuşmada, "Hülya Avşar’ın tenise olan desteğini görmek beni motive ediyor ve kendisi benim için bir rol model. Bu tür organizasyonlarda yer almak ve bu etkinliklere zaman ayırmak beni mutlu ediyor. Sporun her dalını çok önemsiyorum. Hastalarım için de tüm vücut zayıflama programlarında spor yapmanın gerekli olduğunu vurguluyorum. Bununla birlikte, tenis benim için özel bir spor. Medikal estetik hekimi olarak, tenisin estetik bir spor olduğunu düşünüyorum ve oynamaktan büyük keyif alıyorum. Andre Agassi’nin dediği gibi, tenis bir oyundan fazlasıdır, bir yaşam tarzıdır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: SENAY GÜNCAVAR