Brezilyalı futbolcu Hulk ve eşi Iran'ın boşanmaları ve ardın yaşanan aşk, futbol dünyasının en çarpıcı magazinsel olaylarından biriydi.

37 yaşındaki forvet, eşi Iran ile 12 yıllık evliliğini bitirdikten sona, eski eşinin yeğeni Camila Angelo ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Sonrasında Hulk ve Camila evlenmişti.

Yeğeni Camila'ya maddi manevi her türlü desteği verdiği ve sevgisini hiç esirgemediğini söyleyen Iran, bu ihaneti "etini bıçakla kesmeye" benzetmişti.

Iran ve yeğeni Camila

Iran Souza, "Her şeyin neden başıma geldiğini anlamadan uyanıyorum ve uyuyorum. Acı çok büyük, bazen düşünüyorum da Camila benim kalbimi parçaladı." diyerek yaşadığı duyguyu dile getirmişti.


Hulk'tan 3 çocuğu bulunan Iran Souza, yıllar sonra yeni bir aşka yelken açtı. 54 yaşındaki Iran'ın, Brezilya'da bir düğünde 25 yaşındaki genç mühendis Lucas Suassuna ile yakınlaştığı öğrenildi. Hatta Iran'ın, 3 kızını Lucas'la tanıştırdığı, çiftin Avrupa tatili yaptığı belirtildi.

33 yaşındaki Camila, geçen yıl Nisan ayında Miami'deki bir hastanede Hulk'la ilk çocuklarını kucaklarına aldı. Hulk, 4. kez babalık sevinci yaşadı.


Hulk, eski eşi Iran Souza ile evliyken onun yeğeni Camilo ile aşk yaşamadığını, ilişkilerinin boşandıktan sonra başladığını söylemişti. 
 

Kaynak: ELİF KIZILÇAY