Bir dönem bütün dünyayı kasıp kavuran, şu anda bile eski bölümleri milyonlarca kez izlenen "How I Met Your Mother" dizinin yıldızlarından Jason Segel, kariyerinin zirvesindeyken Hollywood'dan ayrılıp küçük bir kasabaya taşındı. Orada meyve de topluyor, farklı senaryolar da yazıyor.


ZAMAN AYIRAMADIM


44 yaşındaki ünlü oyuncu, bunu neden yaptığını açıkladı. "Today" şova çıkan Jason, "Gerçekten 20'li yaşlarımı çılgınca geçiriyordum. 'How I Met Your Mother' vardı. Ayrıca başarılı ve iyi giden bir sürü film de yazıyordum. Ama çok meşgul olduğum için kendime hiç zaman ayıramıyordum" dedi.


YANSIMASI OLMALIYDI


Segel, "Biliyorsun, yılın hemen her günü çalışıyordum, 'How I Met Your Mother'ı çekiyordum, o yıl bir film yazıyordum ve sonra tatilde onu çekiyordum. Sonra yine 'How I Met Your Mother'a geri dönüyordum. Sonunda sanatın, yaşadığın şeylerin bir yansıması olması gerektiğini fark ettim. Aslında hayatla ilgili pek bir şey yaşamıyordum" yorumunu yaptı.


KIZLARDAN KORKMUYORUM!


Segel, "33 yaşına geldiğimde hala ikili ilişkilerde kendisine güvenmeyen adamların yaşadığı olayları anlatan komedi filmleri yazıyordum. Ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Yetişkin bir adamım. Başarılı, yetişkin bir adamım. Artık kızlardan korkmuyorum! Bu yüzden Los Angeles'tan taşındım. Küçük bir kasabaya gittim ve kendime şu soruları sormaya başladım: Aslında neyi seviyorsun? Şu anda aslında ne düşünüyorsun? Bir sanatçı ve icracı olarak kim olmak istiyorsun? Farklı senaryolar yazdım. Evet komedide iyiyim ama bundan nasıl uzaklaşabileceğimi de düşündüm" açıklamasında bulundu.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL