Ocala Polisi, otoyolda yarışarak iki çocuğun hayatını tehlikeye attıkları iddiasıyla iki kadını tutukladı. Polis departmanına göre; bir memur, Paddock Alışveriş Merkezi yakınlarındaki SW College Rd.'de batı yönünde hızla giden ve birbirleriyle yarışıyor gibi görünen iki araç fark etti.

POLİS PEŞLERİNE TAKILDI

Polis memuru elindeki radarı kullanarak her iki aracın da saatte 72 kilometre hız sınırı olan bir bölgede 145 kilometreden fazla hızla seyrettiğini kaydetti. Sonra peşlerine takıldı. İki araca yetişip onları durdurmayı başardı. Polis, 22 yaşındaki Jamirria Blunt adlı sürücünün ön koltukta 15 yaşında bir çocukla birlikte seyahat ettiğini söyledi.

8 AYLIK BEBEK VARDI

Yine 22 yaşındaki Kiara Johnson'ın kullandığı otomobilde ise sekiz aylık bir bebek bulunuyordu. Hem Blunt hem de Johnson, otoyol yarışı ve her iki arabadaki çocuklara yönelik tehlike nedeniyle ağır çocuk ihmali suçlarından tutuklandı.

1000'ER DOLAR KEFALET

Blunt ve Johnson daha sonra Marion County Hapishanesi'nden 1.000'er dolar kefaletle serbest bırakıldı. Önümüzdeki haftalarda mahkemeye çıkarılacaklar. Ekstra para cezaları almaları kesin. Ancak bir süre parmaklıklar arkasında da kalabilirler.
 

Muhabir: Münevver Beyza Morgül